Overheidsopdrachten in de software & IT sector

Op zoek naar overheidsopdrachten in de IT sector? Ons platform kan jou helpen de meest beloftevolle opdrachten te identificeren.
Website & CMS
In deze economie is het ondenkbaar dat je geen website hebt. Juist daarom laten veel overheidsinstellingen een ontwikkelen. Dit gaat van conceptualisatie tot volledige implementatie.
Consultancy & Interim
Overheden hebben behoefte aan gespecialiseerde kennis voor korte en middellange opdrachten.
Mobile & Apps
Mobile en apps hebben een breed scala aan toepassingen en functionaliteiten, variërend van communicatie en entertainment tot productiviteit, gezondheidszorg, e-commerce en meer.
SaaS
De overheid zoekt reeds bestaande tools om zijn interne processen te optimaliseren. Dit biedt een buitengewone kans voor sterk groeiende SaaS bedrijven.
Data & Analytics
Binnen de overheid worden data & analytics toepassingen steeds breder ontwikkeld. Dit begint vaak bij data strategy, tot het implementeren van een dataplatform.
Applicaties
Niet voor alle doeleinden bestaan er SaaS oplossingen. Daarom laat de overheid vaak software volledig op maat ontwikkelen. Deze opdrachten vormen een enorme opportuniteit voor bedrijven.

Grijp jouw kans

Software ontwikkeling en IT is een van de snelst groeiende markten binnen overheidsopdrachten.
Waarom?

Tenderwolf is een waardevol instrument dat software bedrijven ondersteunt bij het vinden van relevante overheidsopdrachten, het vergroten van hun marktkennis en het realiseren van groeikansen in de dynamische wereld van overheidsopdrachten.

Snel en efficiënt opvolgen
Zelflerende selectie systemen
Krachtige zoekmachine
Gemakkelijk delen met jouw netwerk

Relevante artikelen

Er zijn nog geen blogposts te vinden

Start vandaag jouw trial

Je kan twee weken volledig vrijblijvend onze software testen. Wanneer je besluit om met ons in zee te gaan organiseren we een kick-off meeting en maken we een volledige analyse van de relevante overheidsopdrachten voor jouw bedrijf!