Zet interessante overheidsopdrachten op je shortlist

Als je op zoek bent naar overheidsopdrachten, wil je natuurlijk op de hoogte blijven van de meest relevante en interessante mogelijkheden voor jouw bedrijf. Maar hoe doe je dat op een efficiënte en effectieve manier? Hoe vermijd je dat je overspoeld wordt door informatie die niet relevant is voor jou? Hoe zorg je ervoor dat je geen enkele kans mist?

Het antwoord is: gebruik de shortlist-functie van TenderWolf. TenderWolf is een online platform dat je helpt om de beste overheidsopdrachten te vinden en te volgen. Met TenderWolf kan je eenvoudig je eigen zoekprofielen aanmaken en beheren, zodat je alleen de overheidsopdrachten te zien krijgt die aansluiten bij jouw criteria. Maar dat is nog niet alles. TenderWolf biedt je ook de mogelijkheid om interessante overheidsopdrachten toe te voegen aan je shortlist. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Je krijgt automatisch updates, zowel via e-mail als via het platform, over de overheidsopdrachten die je hebt toegevoegd aan je shortlist. Dit kunnen rectificaties, PV’s van opening, gunningsinformatie of andere documenten zijn. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan je tijdig reageren.
  • Je krijgt geen updates over de overheidsopdrachten die je niet hebt toegevoegd aan je shortlist. Zo vermijd je dat je onnodige ruis te zien krijgt, zoals updates over overheidsopdrachten die niet interessant zijn voor jou. Zo kan je je focussen op de essentie en je tijd optimaal benutten.
  • TenderWolf gebruikt je shortlist om je zoekprofielen aan te vullen en op termijn te verbeteren. Door te leren van je voorkeuren, kan TenderWolf je steeds betere en meer relevante resultaten tonen. TenderWolf maakt gebruik van machine learning om je zoekprofielen voortdurend aan te passen en te optimaliseren. Zo mis je geen enkele relevante opdracht meer, ook als die een totaal verkeerde CPV-code heeft meegekregen.
  • Je krijgt een archief van alles wat je de voorbije maanden en jaren interesseerde. Je kan je shortlist op elk moment raadplegen en terugkijken naar de overheidsopdrachten die je hebt gevolgd. Zo kan je je ervaringen evalueren en je strategie verbeteren.

Kortom, het toevoegen van interessante overheidsopdrachten aan je shortlist is een slimme manier om je kansen op succes te vergroten. Met TenderWolf kan je dit gemakkelijk en snel doen. Je hoeft alleen maar op het sterretje te klikken bij de overheidsopdracht die je wil toevoegen aan je shortlist. Zo maak je van TenderWolf je persoonlijke assistent voor overheidsopdrachten.

Meer weten?
Stel jouw vraag