TenderWolf helpt je om de meest geschikte overheidsopdrachten te identificeren in een wolk van ruis. Hoe kan je snel aan de slag?

De ultrakorte versie:

1.     Registreer je op het TenderWolf platform. We stellen een zoekprofiel voor je op, en je krijgt elke dag relevante overheidsopdrachten. Je proefabonnement is gratis en vrijblijvend, en loopt 14 dagen.

2.     Voeg interessante tenders toe aan je ‘shortlist’, via het sterretje. Dan krijg je automatisch rectificaties, PV’s van opening en gunningsinformatie in je mailbox en in de TenderWolf app.

3.     Ben je niet tevreden met je selectie overheidsopdrachten, stuur dan een mailtje naar info@tenderwolf.com, en een van onze experten helpt je snel om je selecties te optimaliseren.

De lange maar complete versie:

Ben je op zoek naar een manier om snel en eenvoudig de beste aanbestedingen te vinden voor je bedrijf? Dan is TenderWolf (www.tenderwolf.com) de oplossing voor je. TenderWolf is een online platform dat jetoegang geeft tot alle overheidsopdrachten in België, de BeneLux en Europa. Via een combinatie van zoekprofielen krijg je snel inzicht in de dagelijkse stroom aan overheidsopdrachten, en vind je snel de relevante aanbestedingen die passen bij je activiteiten, expertise en regio.

Hoe werkt TenderWolf precies? Het is heel eenvoudig. Je maakt een account aan op de website. TenderWolf creëert een profiel voor je bedrijf, en dan start je gratis trial van 14 dagen. De trial is geheel vrijblijvend, en laat je toe om snel en goed kennis te maken met de kracht van TenderWolf. In overleg met onze experten kan je eventueel je zoekprofielen nog wat bijsturen. Na je trial beslis je of je verder wil met een betalend abonnement, of de gratis versie wil gebruiken.

Door een combinatie van geavanceerde zoekprofielen krijg je een relevante dagelijkse selectie aan overheidsopdrachten, en krijg je ook onmiddellijk inzicht.

Elk zoekprofiel bestaat uit een combinatie van verschillende filters:

1.     CPV-codes: dit zijn de codes die de producten, diensten of leveringen beschrijven waarvoor de overheidsopdracht werd uitgeschreven. Hier kunnen één of meer CPV-codes worden aangeduid, of er kunnen ganse takken worden geselecteerd.

2.     Trefwoorden: dit zijn woorden die voorkomen in de titel, de beschrijving of de begeleidende documenten van de overheidsopdracht. Dit kan één enkel woord zijn of een combinatie van woorden (al dan niet in de juiste volgorde). De trefwoorden worden ingegeven per taal. TenderWolf zoekt automatisch ook op meervoudsvormen, spellingsvarianten, en woorden met dezelfde stam (best een voorbeeld geven). Hoe meer trefwoorden er in voorkomen, hoe relevanter de publicatie wordt gerangschikt, waarbij woorden die voorkomen in de titel of korte beschrijving meer gewicht krijgen. Bovendien kan je aanduiden dat ook alle addenda moeten worden doorzocht. Dit is vooral interessant voor bedrijven die specifieke producten leveren of bepaalde certificaten of kwaliteitskeurmerken hebben.

3.     NUTS-codes: dit zijn de codes die de geografische locatie aangeven waar de overheidsopdracht plaatsvindt. Hier kan je meerdere codes kiezen, of ganse regio’s aanduiden.

4.     Erkenningen: dit zijn certificaten of kwalificaties die vereist zijn om mee te kunnen doen aan een overheidsopdracht. Je kan aangeven welke erkenningen mogen gevraagd worden.

Elke filter kan gecombineerd worden met een of meerdere andere. De gevonden trefwoorden worden weergegeven op je opportuniteiten-dashboard. Elk trefwoord is klikbaar, waardoor je enkel die opdrachten ziet die dat trefwoord in de titel, korte beschrijving of begeleidende documenten hebben. Zo krijg je snel inzicht en overzicht.

Dagelijks krijg je een update-mail met alle overheidsopdrachten die voldoen aan je zoekprofiel. Ze worden getoond in volgorde van relevantie: de meest relevante bovenaan, en de minst relevante onderaan. Een interessante opdracht kan je toevoegen aan je shortlist, of delen met collega’s of derden.

Standaard kiest TenderWolf ervoor om je enkel nieuwe opdrachten toe te zenden. Van opdrachten die je hebt toegevoegd aan je shortlist, krijg je rectificaties, PV’s van opening en gunningsinformatie, zowel via e-mails als via de app. Je krijgt dus geen rectificaties, PV’s van opening of gunningen van opdrachten die je toch niet interesseren. Dat scheelt een behoorlijke slok op de dagelijkse opborrelende stroom van inkomende opdrachten.

Via een klik op het sterretje voeg je een opdracht toe aan je shortlist.

Eens je een opdracht hebt toegevoegd aan je shortlist, krijgt de tender een tijdlijn waarop alle publicaties worden aangeduid. Zo behoud je overzicht. Per e-mail word je verwittigd als er een nieuwe publicatie is voor de tender.

Wil je zelf de kracht voelen van een echt handige tool om de juiste overheidsopdrachten te ontvangen en te analyseren? Je kan hem gratis en volledig vrijblijvend zelf testen.

Wil je eerst meer info: stuur ons een e-mail en we nemen onmiddellijk contact met je op.

Ontdek hoe TenderWolf voor jou het verschil kan maken (in voorbereiding):

-       Zoek trefwoorden in addenda

-       Organiseer je tenders met zelfgekozen labels

-       Zo deel je moeiteloos tenders met derden, zowel binnen als buiten je organisatie

-       De meest uitgebreide bestekkendatabank van Belgische overheidsopdrachten

-       Ontdek hoe je onze zoekmachine optimaal kunt gebruiken

-       Hoe exporteer je lijsten van overheidsopdrachten naar excel?

-       ...

Schrijf je in en ontvang alle updates

Deze gegevens worden niet met derden gedeeld.