Overheidsopdrachten in consultancy

Consultancy en zakelijke dienstverlening is een belangrijk gebied in de markt van overheidsopdrachten. Gespecialiseerde bedrijven spelen een cruciale rol in het beleid van de overheid en leveren aanbevelingen in een breed scala aan onderwerpen.
Green deal & klimaat
Door toenemende interesse in het klimaat, het invoeren van de green deal en ESG's stijgt de vraag naar expertise binnen de verschillende overheidsbedrijven.
Transport & mobiliteit
Deze studies omvatten onderzoek naar verkeerspatronen, vervoerssystemen, infrastructuur, gedrag van reizigers, duurzame mobiliteit en andere beleidsvraagstukken.
Audit & Accountancy
Door de aanstelling van auditors, accountants en andere financiële professionals kunnen overheidsbedrijven de naleving van financiële regelingen waarborgen.
Lokale besturen
Het hoofddoel van consulting aan lokale besturen is om ondersteuning en expertise te bieden aan overheidsinstanties bij het nemen van beslissingen en het ontwikkelen van beleid.
Communicatieopdrachten
Als gespecialiseerde dienstverlener werken overheden graag met jou samen om hun burgerinspraak en andere communicatie opdrachten te faciliteren en optimaliseren.
Coaching & trainingen
Het doel van deze opdrachten is om overheidsorganisaties in staat te stellen hoogwaardige trainings- en coachingdiensten te verkrijgen.

Deel je kennis

Als consulting bedrijf en zakelijke dienstverlener kan jij je kennis en expertise delen met allerhande overheidsbedrijven. Draag bij en heb impact op onze maatschappij en overheidsbedrijven.
Waarom?

Tenderwolf is een waardevol instrument dat consultancy bedrijven helpt bij het vinden van relevante overheidsopdrachten, het vergroten van hun marktkennis en het realiseren van groeikansen in de dynamische wereld van overheidsopdrachten.

Snel en efficiënt opvolgen
Zelflerende selectie systemen
Krachtige zoekmachine
Gemakkelijk delen met jouw netwerk

Relevante artikelen

Er zijn nog geen blogposts te vinden

Start vandaag jouw trial

Je kan twee weken volledig vrijblijvend onze software testen. Wanneer je besluit om met ons in zee te gaan organiseren we een kick-off meeting en maken we een volledige analyse van de relevante overheidsopdrachten voor jouw bedrijf!