Overheidsopdrachten in de bouw

TenderWolf brengt alle relevante overheidsopdrachten en aanbestedingen in de bouw sector in kaart.
Algemene Bouwwerken
Algemene bouwwerken omvatten een breed scala aan constructieactiviteiten, waaronder ontwerp, bouw, renovatie en onderhoud van diverse bouwprojecten zoals residentiële en commerciële gebouwen, infrastructuur, openbare voorzieningen en industriële constructies.
HVAC
HVAC (Heating, Ventilation, and Air Conditioning) is een essentieel systeem voor klimaatbeheersing dat verwarming en koeling biedt, evenals ventilatie voor optimale luchtkwaliteit en comfort in diverse gebouwen en omgevingen.
Elektriciteitswerken
Elektriciteitswerken omvatten de installatie, onderhoud en bekabeling van elektrische infrastructuren en verlichtingssystemen.
Infrastructuurwerken
Infrastructuurwerken omvatten diverse bouwactiviteiten die gericht zijn op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van cruciale fysieke structuren en voorzieningen, zoals wegen, bruggen, rioleringssystemen en energie-infrastructuur.
DBMF / DBM / PPS
Design, Build, Finance, and Maintain waarbij een private partij verantwoordelijk is voor het ontwerp, de bouw, de financiering en het onderhoud van een infrastructuurproject gedurende een bepaalde periode.
Wegeniswerken
Wegeniswerken zijn de activiteiten gericht op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van wegen, inclusief grondwerken, wegverhardingen en rioleringssystemen.
Dakwerken
Dakwerken omvatten de installatie, reparatie en onderhoud van daken op verschillende soorten gebouwen, waarbij hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen en -technieken worden gebruikt om bescherming te bieden tegen weersinvloeden en het creëren van duurzame en waterdichte dakconstructies.
Scholenbouw
Scholenbouw betreft het ontwerpen, bouwen en inrichten van onderwijsfaciliteiten zoals scholen en onderwijsgebouwen, met als doel het creëren van inspirerende en functionele leeromgevingen die voldoen aan de specifieke behoeften van studenten, leraren en het onderwijssysteem.
Woningbouw
Woningbouw omvat het proces van het ontwerpen, construeren en afwerken van residentiële gebouwen, waarbij de focus ligt op het creëren van comfortabele, functionele en esthetisch aantrekkelijke huizen die voldoen aan de behoeften en wensen van bewoners.
Benieuwd naar wat je concurrenten binnenhalen?

Meer dan 30% van alle overheidsopdrachten zijn opdrachten in de bouw.

Concurrentie

Je krijgt inzicht in de prijzen van jouw concurrenten en de opdrachten waar zij aan deelnemen.

Win tijd

TenderWolf is gemaakt om snel en efficiënt de markt van overheidsopdrachten te scannen.

Onderaanneming

Je ontvangt automstische notificaties ontvangen wanneer een interessante opdracht wordt gegund. Jouw sales team kan onmiddelijk actie ondernemen.
Inzichten in alle specialisaties

TenderWolf heeft algoritmes ontwikkeld zodat alle relevante opdrachten voor jouw bedrijf geselecteerd worden. Dit gebeurd op basis van erkenning en categorie, maar ook op basis een op maat gemaakte analyse.

Is jouw bedrijf actief in een andere sector? Neem dan contact op, wij helpen jou graag verder.
Infrastructuurwerken, Wegenis, Omgevingsaanleg, ...
Algemene bouwwerken, scholenbouw, woningbouw, ...
HVAC, Elektriciteitswerken, Dakwerken, ...
Erkenning en categorie

Relevante artikelen

Nog geen relevante blog posts.

Start vandaag je trial

Je kan twee weken volledig vrijblijvend onze software testen. Wanneer je besluit om met ons in zee te gaan, organiseren we een kick-off meeting en maken we een volledige analyse van de relevante overheidsopdrachten voor jouw bedrijf!